HR-konsulent

Brenner du for den gode ansattopplevelsen? Er du opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø for deg og dine kolleger? Har du et øye for detaljer og trives med å bidra til at andre får en god arbeidshverdag? Da har vi en spennende mulighet for deg! Vi søker en fremoverlent HR koordinator til bred rolle med utviklingsmuligheter.

Origami er en del av New Normal Group, som er inkubator og vekstinvestor med misjon om å bygge selskaper som utfordrer tradisjonelle forretningsmodeller med bruk av teknologi.

Vi er en del av et internasjonalt dynamisk miljø av vekstselskap, designere, teknologer, markedsførere, økonomer, gründere, investorer og mennesker i utvikling og vekst. Som HR koordinator i Origami vil du primært jobbe med HR og personaladministrasjon for selskaper i gruppen, men også kunne bistå eksterne kunder med deres utfordringer.

 

Hos oss får du jobbe med:

  • Personaladministrasjon A-Å

  • Lederstøtte og -rådgivning knyttet til personaloppfølging

  • Rekruttering

  • Preboarding og onboarding av kandidater

 

Kvalifikasjoner

  • Relevant utdannelse eller særlig relevant erfaring fra HR/personaladministrasjon

  • God forståelse for arbeidsmiljøloven og relevante regelverk knyttet til personaladministrasjon

  • Gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk

Vi håper at du:

Brenner for å skape et godt arbeidsmiljø for alle ansatte. På den måten får vi alle en bedre arbeidshverdag og kan utvikle oss i takt med organisasjonen.

Inngir tillit og er en god relasjonsbygger, både mot ansatte og ledere i organisasjonen.

Tør å utfordre og tenke nytt, for å sikre effektive prosesser for fremtiden. I en verden i rask endring, må vi også evne å endre oss raskt og stadig forbedre oss.

Har god digital forståelse, og brenner for å utnytte teknologiske løsninger til din fordel.

Er detaljfokusert, nøyaktig og ser sammenhenger. Når man jobber med mennesker har man ofte mange baller i luften samtidig. Det ligger verdi i god håndtering av disse og å forstå hvordan de kan påvirke hverandre.

Søknad

Send din søknad og CV til join@origamipaperworks.com om du synes dette høres spennende ut.

SI HEI

Kverndalsgata 8

3717 Skien

Norway